Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga31, ale swietne zdjecie Julki sliczna jest

z okazji walentynek , zycze Wam duzo milosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziekuje Ola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Macie racje dziewczyny nawet wizyta w przychodni i juz maluszek moze cos złapac i jeszcze ta pogoda w kratke;( a na dodatek jak bylismy wczoraj w Ahusie na tych badaniach to cały czas musiałam przytulać Oliviera żeby go nie zawiało bo w tej poczekalni dla dzieci z każdej strony są drzwi i non stop ktos wchodził,normalnie jakies nieporozumienie żeby chore dzieci czekały w takim miejscu gdzie sa przeciagi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Lady_Dosia ta poducha to nie taka straszna, z 10lat temu kuzyna corka nosila taki metalowy sprzet miedzy nozkami jej to dopiero musialo byc nie wygodnie, Idy poduche porownala bym do nosidelka
Urocza jest Twoja Ida
Kakariki Emma 21.02 konczy 3m a 7.02 wazyla 5080 to Twoja Michalinka to maly paczuszek

Olivier jaki zadowolony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Marta to mój ma dziś 2 miesiace a waży już prawie 6 kg to mój dopiero pączek haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, Ida tez pokasłuje i kicha. Ale kichanie to naturalne oczyszczanie drog oddechowych i nisa i ona sporo kicha od poczatku praktycznie. Kaszelek suchy tez ma od kilku dni - mi si ewydaje, ze mamy po prostu suche powietrze w domu. Katar ma na bank, bo leci jej woda, psikam jej woda morska i sciagam frida, mam nadzieje, ze szybko minie, bo sie biedaczka meczy.
Goraczki nie ma, ale chyba pojde z nia do lekarza, zeby sprawdził pluca, bo sie martwie

Oli jaki śmiechulec fajny wszystkiego najlepszego z okazji słusznego już wieku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Marzenie nie watpie ze z Oliviera to maly paczek widze na zdjeciu jaki z niego duzy chlopak
Moj synek tez byl spory chlopak, jak mial miesiac wazyl 5kg, Emma nie dosc ze urodzila sie 10dni po terminie to na dodatek wazyla nie cale 3200, od malego Emma dba o linie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć dziewczyny

Ja również po wizycie u lekarza. Wszystko z maluchem dobrze, w kazdej chwili moze zaczac sie porod i dostałam tabletki paracetamol na kregoslup i biodra. Jeszcze się głupio zapytała co mi się stało w nogę, że kuleje a ja do niej, ze ostatnio na wizycie mówiłam o problemach z biodrem przed ciążą a w ciąży to sie nasiliło ze zdwojoną siłą i powiedzialam jej o wizycie w szpitalu to stwierdzila, ze po ciazy trzeba bedzie mnie zbadać i jakos leczyc aby nie wdała mi się jakaś wada. W koncu to do niej dotrało, lepiej pozno niz wcale

A co do rozstępów, to ja używam kremów z serii Sexy Mama oraz przeróżne balsamy i rozstępów nie było, aż 2 tygodnie temu tak mi skora na brzuchu popekala ze mam dlugie na 2-3 cm rozstepy a szerokie na pol centymetra, i mimo kremow stosowania dalszego to one sie powiekszaja niz zmniejszaja. Jestem załamana. Ale cóż, bywa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia no śmiechulec z niego hi marta mój synek miał po wyjsciu ze szpitala 3500 i tez szybko przybiera na wadze ale chłopaki chyba tak maja ale zacznie chodzić to na pewno zrzuci kiloski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
wera ja uzywam takiego kremu pharmaceris na zmiane z kremem na rozstpy z ziajii
allegro.pl/eris-pharmaceris-foliacti-kre...zst-i2093758794.html
Tuptusiowa moze i ty kup taki dla siebie i tobie pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis: